Njoi College Tour

Njoi Life College Tour is een serie online webinars, opgezet door (ex)-volleybalinternationals voor trainers! Een nieuw concept, waarmee je als volleybalclub echte learnings kunt aanbieden aan je trainers. Trainers zijn immers het kloppende hart van elke vereniging.

De jeugd heeft de toekomst, die de trainers vormgeven!


Njoi Life biedt een platform voor trainers die graag willen investeren in zichzelf: ontwikkelen als trainer door te leren van de ervaring van anderen. Tijdens de College Tour komen de beste (inter)nationale volleybaltrainers aan het woord die, ieder met een eigen thema, hun ervaringen delen. En het mooiste is: alles is on-demand en dus in eigen tijd beschikbaar! 

De webinars zijn los te verkrijgen óf tegen gereduceerd tarief in abonnementsvorm. 

 

Individueel abonnement

 • 6 webinars per jaar
 • 20 % korting
     
        € 36 per jaar

Club abonnement middel

 • 11- 25 trainers
 • 33%  korting
 • 6 webinars per jaar voor alle trainers
     
        € 750 per jaar

Club abonnement klein

 • < 10 trainers
 • 33%  korting
 • 6 webinars per jaar voor alle trainers
     
        € 350 per jaar

Club abonnement groot

 • > 25 trainers
 • > 33%  korting
 • 6 webinars per jaar voor alle trainers
     
        € 900 per jaar
Matt van Wezel
De technisch directeur van de Noorse volleybalbond heeft al een volleyballeven aan ervaring in zijn rugzak. Hij trainde het Talent Team en liep jaren lang in het kloppende hart van onze volleybalopleiding: Sportcentrum Papendal, waar alle talenten worden klaargestoomd voor de internationale top. Matt werd kampioen met de dames van Sliedrecht Sport, is ongelofelijk creatief en weet zijn sporters uit te dagen om out-of-the-box te denken. Bekijk het GRATIS webinar over zelfregulatie en vervolgens het webinar over creatief trainen! 
GRATIS
€ 7,50
Arnold van Ree
Speelde jarenlang zelf in het Nederlands Team als spelverdeler. Werd groot als speler in het welbekende Bankras-model en werd na zijn actieve loopbaan als speler coach van, onder andere, de mannen van Piet-Zommers/Dynamo, assistent bondscoach van de Oranje dames en hoofcoach van Jong-Oranje mannen. Nu loopt hij al jaren rond op Papendal waar hij de coach is van het Talent Team. Hij gaat je alles vertellen over het herkennen van volleybaltalent en we onze jeugd ontwikkelen, op weg naar de internationale top. 
€ 7,50
Dirk Sparidans
Dirk was de afgelopen jaren als libero een vaste waarde in Oranje, speelde het EK 2017 en won tijdens het afgelopen WK 2018, onder andere, van regerend Olympisch kampioen Brazilie en eindigde met Nederland op de achtste plek. Dirk begon in 2008 zijn professionele loopbaan bij Piet-Zoomers/Dynamo in Apeldoorn en was in totaal elk jaar prof, waarvan zes jaar in het buitenland. Hij stond onder contract bij clubs uit Belgie, Tsjechie en Frankrijk. Hij komt vertellen over de lessen die hij hier leerde maar vooral over leiding nemen in de pass en de mentale vaardigheden die je hiervoor nodig hebt.  

€ 7,50
 

Yannick van Harskamp & Dirk Sparidans

info@NjoiLife.nl

06 - 51 89 23 03